fremtidens-mad-tv

Fremtidens mad

Dansk dokumentar fra 2017.
Kød belaster klimaet og er en ineffektiv måde at få næring på. Så hvis der skal være mad nok i fremtiden, er der ingen vej uden om at finde nye proteinkilder.
For Danmarks kødspiser nr. 1, gourmetkokken og stenaldermanden Thomas Rode, er tang, planteprotein og orme en trist erstatning for hans elskede kød. Så han opsøger forskere, der laver mad af melorme, bilaver og hanekamme, ærteprotein og tang. De må kunne give ham tips og tricks til at få de klamme fødevarer til at ryge ned. Han får også sine kokkevenner til at udvikle fastfood af fremtidens fødevarer. For hvordan smager en hotdog med orme, en tang-wrap og en plantebøf, hvis man får gourmetkokke til at udvikle opskrifterne? Få svaret i dette tema om fremtidens mad.
Sendt første gang 14.10.2017

Tilgængelighed:Se med oplæste undertekster

Varighed:59 minutter

Genre:

Kan ses indtil:

Program sendt:,

Produktion:DANMARK, 2017

  • Hvad vil du dele?