guld-i-koebstaederne

Guld i Købstæderne - Haderslev (1)

Guld i Købstæderne besøger denne sommer fem danske byer, der alle har den særlige købstadsstatus. I dag gælder det Haderslev.
Her står nogle af landets dygtigste eksperter klar til at vurdere alle de medbragte arvestykker, antikviteter og andre spændende ting fra gemmerne. Eksperterne sætter bl.a. pris på et fint messing kompas fra 1700-tallet og forklarer en herre, at det, han har fundet i en container, faktisk er en antik kamelstol.
Når tingene er blevet vurderet, står tre professionelle opkøbere klar til at byde hinanden op, i jagten på at få de bedste ting med hjem. Opkøberne byder bl.a. på et guldaldermaleri, som ejerne håbede kunne give et tilskud til en indkøbstur over grænsen. Det viser sig i stedet, at prisen kan få helt andre drømme opfyldt.
Undervejs hopper programmets vært Mette Bluhme Rieck på cyklen og besøger nogle af byens interessante, historiske steder og personligheder. Bl. a. møder hun den tidligere verdensmester i speedway Ole Olsen og ser hans nu guldbelagte motorcykel.

Varighed:58 minutter

Genre:

Kan ses indtil:

Program sendt:,

Produktion:DANMARK, 2017

  • Hvad vil du dele?

Guld i købstæderne