menneskeforsoeg-ii

Menneskeforsøg II (1:10)

Menneskeforsøg er tilbage på DR3 og de to frygtløse testpersoner, Petra og Jasper, skal i dette program afprøve ekstreme slankekure, stikkes af de værste kryb i Danmark og udsættes for tortur.
Hundredetusindevis af danskere eksperimenterer med forskellige slankekure. Menneskeforsøg udsætter Petra og Jasper for to af de mere ekstreme kure, der bl.a. hitter hos modeller og stjerner i USA. Jasper skal fylde maven med vat i en uge og Petras krop skal udrenses ved kun at drikke chili/citron-drik i en uge.
Er det hvepsen eller bien eller gedehamsen eller humlebien vi skal være mest bange for? De sort-og-gul-stribede sataner stikker os danskere i sommervarmen, men hvilken er værst? Petra og Jasper lægger arme til et smertefuldt møde med naturens værste insekter.
Mere end hver tredje danske mand går ind for tortur. Og i lande som USA og Israel kalder de det blot for "udvidede forhørsteknikker" og "moderat pres". Men hvad er tortur helt præcist, og hvordan påvirker det menneskekroppen? Det svar finder Petra og Jasper, når de underlægger sig ubehagelige torturmetoder som "waterboarding" og kinesisk vandtortur.

Varighed:29 minutter

Genre:

Kan ses indtil:

Program sendt:,

Produktion:DANMARK, 2014

  • Hvad vil du dele?

Menneskeforsøg