petra-elsker-sig-selv

Petra elsker sig selv (5:8)

Petra tager en kold tyrker fra alt, hvad der minder hende om, hvordan hun ser ud. Hun dropper spejl og make up i forsøget på at se klarere ind i sig selv. Oveni tager hun til en åndedrætsterapi-session i Nordjylland i håb om at den bevidsthedsudvidende terapiform kan få de negative tanker til at forsvinde.
For så længe Petra kan huske har hun været uvenner med sin krop. Hun synes hele tiden den er forkert, for grim og for tyk.
Det har sat en mental bremse for strandture i bikini og stramtsiddende tøj og Petra hader synet af sin nøgne krop i spejlet.
Nu er hun blevet træt af at det skal fylde så meget i hovedet, og da en solferie med kæresten står for døren, beslutter hun sig for at tage kampen op med de negative tanker.
Men hvad skal der til? Er det slankekure og shapewear? Danseterapi, plastikkirurgi og sexet undertøj? Eller har Petra bare vænnet sig til at hade det, hun ser i spejlet.
Gennem otte programmer følger vi Petras personlige rejse for at få svar på spørgsmålet: hvordan lærer man at elske sin krop?

Tilgængelighed:Se med oplæste undertekster

Varighed:28 minutter

Genre:

Kan ses indtil:

Program sendt:,

Produktion:DANMARK, 2016

  • Hvad vil du dele?

Petra elsker sig selv