petra-elsker-sig-selv

Petra elsker sig selv (6:8)

Det går fremad for Petra i kampen om at slutte fred med sin krop. Hun har dog stadig svært ved at tro på komikeren Sofie Hagen, når hun siger at hun elsker sin krop, selvom den er tyk.
Petra forsøger sig også med danseterapi i håbet om at få krop og hoved til at blive bedre venner. Det betyder blandt andet at hun skal være meget fuld, før hun tør nærme sig et dansegulv. Men hun har svært ved at slippe kontrollen og bryde ud i spontan dans.
For så længe Petra kan huske har hun været uvenner med sin krop. Hun synes hele tiden den er forkert, for grim og for tyk.
Det har sat en mental bremse for strandture i bikini og stramtsiddende tøj og Petra hader synet af sin nøgne krop i spejlet.
Nu er hun blevet træt af at det skal fylde så meget i hovedet, og da en solferie med kæresten står for døren, beslutter hun sig for at tage kampen op med de negative tanker.
Men hvad skal der til? Er det slankekure og shapewear? Danseterapi, plastikkirurgi og sexet undertøj? Eller har Petra bare vænnet sig til at hade det, hun ser i spejlet.
Gennem otte programmer følger vi Petras personlige rejse for at få svar på spørgsmålet: hvordan lærer man at elske sin krop?

Varighed:28 minutter

Genre:

Kan ses indtil:

Program sendt:,

Produktion:DANMARK, 2016

  • Hvad vil du dele?

Petra elsker sig selv