skru-tiden-tilbage-serie-ii

Skru tiden tilbage - til 70'erne II (1:4)

Programmet er ikke længere tilgængeligt.

Den tid et program ligger på nettet kan variere fra 7 dage og op til 3 måneder
Du kan finde andre programmer på DR TV forsiden, eller læse mere om tilgængelighed her.

Skru tiden tilbage - til 70'erne II (1:4)

6. sep. 2017 KL. 20:00

Smager vin bedre, når man laver den selv, og hvordan tænder man egentlig et fjernsyn uden en fjernbetjening? Bliver en rejecocktail til gourmet ved at tilsætte dåsemandariner, og er det der med sikkerhedsseler nu også så vigtigt?
I dette afsnit af Skru tiden tilbage til 1970'erne er det familien Nissen Andersen fra Nim, der siger ja til at hoppe i fløjlsbukserne og de fodformede sko, når de flytter ind i datidens svar på kernefamiliens hedeste drøm - det rummelige parcelhus.
Forældrene Dorthe og Joakim forestiller sig at livet i 70'erne var mere enkelt og frigjort, men er det nu også så enkelt for den travle børnefamilie at undvære deres vante, elektroniske underholdning - og hvem savner det mest?
Og hvordan har frisindet det i 2017, når mor og far giver seksualundervisning i datidens børnehøjde - med højtlæsning af bogen "Sådan får man et barn" fra 1971?
Vi tænder op under fonduen og finder de bedste diskodansetrin frem, når vi sammen med familien Nim Andersen skruer tiden tilbage til 1970'erne!

Program sendt:,

Produktion:DANMARK, 2017

  • Hvad vil du dele?

Skru tiden tilbage