skru-tiden-tilbage-serie-ii

Skru tiden tilbage - til 1950'erne (3:6)

Programmet er ikke længere tilgængeligt.

Den tid et program ligger på nettet kan variere fra 7 dage og op til 3 måneder
Du kan finde andre programmer på DRTV forsiden, eller læse mere om tilgængelighed her.

Skru tiden tilbage - til 1950'erne (3:6)

29. jul. 2019 KL. 11:25

Jelling.
Hjemme hos Maj-Britt og Jes Rode Larsen og Maj-Britts 16-årige datter, Freja, er mageligheden i højsædet. Familien beskriver sig selv som lyststyret og gør helst ikke i dag, hvad de kan udsætte til i morgen. Og hvis noget skal fikses i huset eller i haven, betaler de sig helst fra det.
Samtidig ser familien rigtig meget fjernsyn - gerne med en 'second screen' i hånden imens - og særligt Freja bruger meget tid på de sociale medier.
Men faktisk nyder de hinandens selskab i familien - og de savner at hygge sig over et brætspil eller lignende, som de gjorde meget engang.
Og det er en af grundene til, at Jes og Freja har ladet sig overtale til at tage med tilbage til 1950'erne i en uge. Maj-Britt skulle ikke overtales - hun brænder for alt historisk, og har knoklet for at forberede både sig selv og familien på 1950'er-eksperimentet.
Men kan man overhovedet forberede sig på at rejse 70 år tilbage i tiden? Og får familien den hyggetid ud af det, de gerne vil have? Og hvordan overlever Freja en uge uden de sociale medier?

Genre:

Program sendt:,

Produktion:DANMARK, 2016

  • Hvad vil du dele?

Næste udsendelse:

Skru tiden tilbage

DR1,

Skru tiden tilbage