vores-ukendte-danmark

Vores ukendte Danmark (5:7)

I hvert et hjørne af Danmark findes et hav af ukendte, overraskende og spændende historier. Historier, der aldrig er kommet med i historiebøgerne, men som stadig kan lære os en masse nyt om vores folk og vores land.
Derfor tager Sisse Fisker og Mark Stokholm gennem hele sommeren ud i landets mange egne for at jagte de ukendte historier, som kan bidrage til at gøre danmarkshistorien lidt større og meget mere farverig.
Vestsjælland i 1960'erne:
I efterkrigstiden kommer der fuld fart på økonomien igen. Der er pludselig mangel på arbejdskraft, og hos Carmen Curlers i Kalundborg må man tage nye midler i brug for at følge med ordrerne. Heldigvis er kvinderne også parat til at træde til på arbejdsmarkedet. Blandt de unge er det pigtrådsmusikken og særligt den levende musik, der bliver et hit - og drømmen om at blive "stjerne for en aften" er pludselig inden for rækkevidde.
1960'erne i Vestsjælland handler om et helt særligt industrieventyr, den moderne kvinde, grisefester på Mallorca og ikke mindst ungdommen, der får sin helt egen lyd.
Panel: Kirsten Siggaard, Ulla Henningsen og slagter Jacob Nielsen.

Varighed:42 minutter

Genre:

Kan ses indtil:

Program sendt:,

Produktion:DANMARK, 2017

  • Hvad vil du dele?

Vores ukendte Danmark