MGP 2020 nærmer sig!

Men HVOR sker det!? Hvornår!? Og hvad med billetter? Find svarene på de mest stillede spørgsmål lige her.

Hvornår er MGP 2020? MGP afholdes lørdag den 29. februar 2020, kl. 20.00.

Hvor bliver det afholdt? Showet bliver afholdt i Royal Arena i København.

Hvornår åbner billetsalget? Billetterne til MGP 2020 sættes til salg fra den 23. september 2019, klokken 12.00 hos www.drbillet.dk

Hvad koster billetterne?

Priser for showet er:

  • A: 445 kr. + 25 kr. gebyr

  • B: 395 kr. + 25 kr. gebyr

  • C: 295 kr. + 25 kr. gebyr

  • D: 195 kr. + 25 kr. gebyr (muligvis begrænset udsyn)

Collector Ticket (+50 kr. pr. billet): Collector Ticket er en officiel billet, som giver adgang til arrangementet på samme måde som de almindelige billetter. Selve billetten er et PVC-kort med et MGP-tryk på forsiden inkl. et flot nøglebånd. En souvenirbillet til de største MGP-fans.

En Collector Ticket koster 50,- oveni din almindelige billetpris.

Hvor mange billetter må man købe? For at give flest muligt chancen for at tilegne sig billetter, kan man maksimalt købe 6 billetter pr. transaktion.

Kan man købe billetter til generalprøven?Ja. Salget af billetter til generalprøven starter fredag den 27. september 2019 kl. 12.00 på www.drbillet.dk. Billetterne til generalprøven koster 195 kr. + 25 kr. gebyr.

Her er det også muligt at købe en Collector Ticket.

Hvornår er generalprøven? Generalprøven finder sted fredag den 28. februar 2020, kl. 18.00 i Royal Arena i København.

Kommer der "print-selv-pynt"? Ja! Hold øje med dr.dk/ultra i ugerne op til MGP 2020.

Vi vil gerne holde et storskærmsarrangement, må vi det? Hvordan gør man?

DR kan give tilladelse til at vise showet på storskærm, såfremt I overholder følgende vilkår:

1. Der må ikke opkræves betaling for adgang til storskærmsvisningen, hverken som entrébetaling eller anden form for indirekte betaling, fx. at der stilles krav om køb af øl eller andet. 2. Arrangøren må ikke anvende DR’s logo eller produktionens logo eller lade arrangementet fremstå som et samarbejde med DR. 3. Visningen af udsendelsen skal ske samtidigt og uændret (programmet må ikke optages og udsendes forskudt). 4. Arrangøren skal selv sørge for opstilling af storskærm og fremføring af DR’s signal, DR’s logo og lyd. 5. Sponsorering af storskærmsvisningen kan kun finde sted under særlige betingelser og kun efter særskilt aftale med DR. Det samme gælder opsætning af reklame eller anden produktpromovering rundt om storskærmen. 6. Arrangøren skal selv afregne afgifter for evt. musik indeholdt i produktionen direkte til KODA og Gramex. 7. DR er uden ansvar for opstilling af storskærm, signalforstyrrelser, afbrydelser, støjgener og lignende.