Værterne til MGP 2020!

Nu er værterne til MGP 2020 fundet!

Det bliver Kristian Gintberg og Joakim Ingversen, der kommer til at styre publikum, seerne og de otte finalister gennem showet på den nybyggede scene i Royal Arena i København.

De to mestrer om nogen at skabe et storstilet MGP-show, for de har begge været værter på MGP-scenen før, bare aldrig sammen.

Kristian Gintberg er et kendt ansigt for de yngste seere i blandt andet Det Store Ramasjang Mysterie. Samtidig er han en habil musiker, komponist og skuespiller, så med ham på scenen er både underholdning og musikalitet sikret.

De fleste børn kender Joakim Ingversen fra en række børneudsendelser, mens de voksne har oplevet hans charmerende stil i programmer som ”X-Factor”, ”Alle Mod En” og senest ”Hvem var det nu vi var”.

Med et glimt i øjet sikrer de to et storstilet show med underholdning i topklasse for både børn og voksne.

Kristian og Joakim glæder sig begge to meget til at være værter på MGP, og de lover, det bliver det største MGP nogensinde. Hvad det helt præcist betyder, bliver først afsløret kl 20 på DR1 den 29. februar 2020.

Dog er der mulighed for at opleve afsløringen allerede dagen inden til generalprøven, der stadig er ledige billetter til.

Til generalprøven gennemspilles hele showet i fuld skala inklusiv en prøvefinale. Så hvis man vil have dobbelt op på årets familiebegivenhed, er der altså mulighed for at se generalprøven live fredag den 27. februar kl 18.00 i Royal Arena i København, og derefter opleve showet hjemme i stuen på TV dagen efter.

Køb billetter til generalprøven her: www.drbillet.dk