Ultra

×

ULTRA Hemmeligt

Hemmelig Boks

Der står en boks midt i skolegården. Kun de modigste tør gå derind. I boksen er der en mikrofon, og her kan du fortælle din dybeste hemmelighed, uden at de andre i skolegården kan høre det. Shhhh!

Hemmelig Klub

Vi er i en hule et hemmeligt sted ude i skoven. Her sidder medlemmerne af den hemmelige klub. De snakker de om alt det, som ingen andre må høre. Pssst! .. det handler om drenge.

//H4CKER

Fem drenge sidder på 4. sal et sted i København. Her går det ud på at knække koder og være så anonym og usynlig som mulig for ikke at blive opdaget. Her er optagelserne fra deres sidste møde.

//H4CKER - hvad er en hacker?

Credit


Tilrettelægger: Stine Sillesen og Rebecca Svensson
Studentermedhjælper: Thomas Lund og Mikkel Brandt


Illustration: Esben Nordahn Frederiksen


Animation: Kristian Nordentoft

Lydbog

En rimelig mærkelig krimi

Fridas mor er væk. Hun er aldrig kommet tilbage fra sin danseferie i Flamingoland. Det spanske politi siger mañana, mañana, så nu tager Frida og resten af familien sagen i egen hånd. De drøner ned gemme Europa i en bil pakket med detektivudstyr. Men rejsen går ikke som planlagt. Langt fra. Deres GPS er kuk og leder dem på afveje. Det er noget med en bager med kagetatoveringer på overarmene, gigantiske mennesker, en gul varevogn, knækpølser og grønne piller. Lyder det mærkeligt? Det er det også, og så bli’r det også ret uhyggeligt.

Anbefales fra 7 år.

kapitel 1-3

kapitel 4-5

kapitel 6-9

kapitel 10-12

kapitel 13-16

kapitel 17-18

kapitel 19-21

kapitel 22-24

kapitel 25-27

Credit


Forfatter: Annie Bahnson


Indlæst af: Silja Okking


Lyd: Thomas Lund


Grafik: Mathias Telling Foged


Redaktion: Stine Sillesen