wulffmorgenthaler opdateres ikke længere.

Du kan finde meget mere underholdning fra DR her:

DOLPHS 10 PUNKTER OM FREMTIDENS SAMFUND

 1. Anders Fogh Rasmussen skal omskoles. Han er et slapt, udisciplineret individ, der naturligt hører til i gøglermiljøet. Stik den mand et par stylter og han passer perfekt til Cirkus Arena. Hvordan kan sådan en møgbelortede, lalleglad hippie styre en nation?

 2. Udlændninge skal ikke lære at tale dansk – de skal lære at holde deres kæft lukket. Og det skal danskere også! Jeg gider ikke at høre på jeres forbandede vrøvl om kvindehåndbold, strikketøj og Marys nye hat! Shut up, assholes!

 3. Connie Hedegaard skal forholde sig i ro. Hun er måske vaks, velformuleret og fuld af pep, men dog primært en avlsko. Acceptér det og kom videre med dit liv, lille dame.

 4. Pensum i folkeskolen, gymnasier og universiteter:
  BS Christiansens bog – "Et Liv På Kanten". Kun den. I alle fag. Det er den eneste publikation, der overhovedet skal findes i dette land. Bare titlen siger alt: "Et Liv På Kanten" – sådan skal det gøres! Det er det jægersoldater kan, som almindelige civilister (slaver) ikke kan: leve på en kant. Hvis disse prægtige krigere ikke fandtes, så ville vi have en verden fuld af kanter – uden liv på. Tak BS. Du er mit fyrtårn.

 5. Et nyt operahus! Det seneste stinker jo af urin og ligner lort - og det er indiskutabelt! Pung ud igen, Mærsk! Vi giver dig en chance til. Og denne gang, skal det være i orden. Kan du forstå det, makker?

 6. Bedøvelse og derefter slagtning af alle mandlige modefolk.

 7. Stop Tue West! Se på det undrende blik i de store, stirrende øjne. Det er da helt tydeligt – manden er alien! Byg en rampe og få ham katapulteret hjem til Mars eller Saturn eller hvor det nu er monsteret kommer fra.

 8. Et Abu Ghraib-fængsel i samtlige danske byer. Det er torturens svar på Jensens Bøfhus - hyggeligt, komfortabelt og en fryd for øjet. Pragtfuldt!

 9. Ninjaens yndlingsvåben, nunchakuen, skal bruges til at afstraffe de væsener, som vi helt misvisende kalder "dværge". Hvorfor ikke kalde dem det de er: "menneskelige insekter"? Hvorfor har disse troublemakers valgt at være så små og pjattede? Kan nogle svare på det?

 10. Dansk Folkeparti bør opløses! De er en flok følsomme blomsterbørn. Hvor er stramheden? Hvor er brutaliteten? Hvor er basale, seriøse politiske virkemidler som likvideringer og overtagelse af statsapparatet gennem effektiv vold? Dansk Folkeparti er for bløde og vil bare gerne være venner med alle.

Og husk: Dolph mener, at alle er 100% assholes! Med få undtagelser.*

 

 

*= BS Christiansen, Jean-Claude Van Damme, Chuck "Walker, Texas Ranger" Norris, Steven Seagal, Kurt Russel, Sylvester Stallone, Stig Tøfting, Arnold Schwarzenegger i "Commando" og de fleste tyskere.

[Luk vindue]