dr.dk / DR2 / Wulffmorgenthaler / Om personerne
Anders Morgenthaler
- er en kreativ type. Denne høje mand kan lide at tegne og lave ting i ler og modellervoks. Morgenthaler har taget en multimedie-uddannelse fra Designskolen i Kolding. Derefter blev han optaget på Filmskolens animationslinje som instruktør. Hans afgangsfilm, ”Araki – The Killing Of A Japanese Photographer”, blev udtaget til deltagelse ved filmfestivallerne i Cannes og Berlin. Hans tv-serie for børn, ”KatjaKaj og BenteBent”, er et særdeles populært program blandt de mindste - og også blandt børn. Morgenthaler har instrueret en del musikvideoer og vandt en Danish Music Award for årets bedste musikvideo for “Rocket Brothers” af Kashmir.
Mikael Wulff
- er stand-up komiker og allround unyttig. Sideløbende med sin stand-up karriere han han været med til at lave diverse tv-shows, hvilket har pumpet hans selvværd så meget op, at han helst vil omtales som Kaptajn Wulff. Wulff føler selv at han er den rette til at styre tingene og mener, at Morgenthaler ikke skal sige alt for meget, fordi denne ofte kan komme til at sige noget dybt, dybt beklageligt og - ifølge Wulff - grotesk upassende. Wulff ser sig selv som en moderne profet og føler at han burde spørges mere til råds af regeringer, tænketanke og manden på gaden. Han kan godt blive skuffet – eksempelvis over at han aldrig bliver spurgt til råds af nogen.

Flodhesten Dolph
- er millitant og har det absolut ikke godt med Wulff og Morgenthaler og deres slappe tv-show. Han holdning er, at Morgenthaler er en møgbelortet freak og Wulff er et sygt asshole! Dolph mener desuden, at alle er svage, ubrugelige og bør udryddes – undtagen disciplinerede krigere som Jean Claude Van Damme, Steven Seagal, Sylvester Stallone og Kurt Russel i “Tango & Cash” – og naturligvis de største krigere nogensinde: Chuck Norris og BS Christiansen. Dolph er meget opsat på at fremtidens samfund bliver et helt andet og mere rent og hensynsløst.
Her kan ses hans valgplakat
Læs Ekstra Bladets interview med Dolph

Klik for at se Dolph's 10 punkter!

Egernet Margit

- stikker sit hovede ud undervejs i programmet og kommer med irriterende kommentarer. Hun mener, at det vigtigste er hendes kvindelige intution og at alt ulykke kan oprettes ved en knuzzer. Hun mener, at Wulff og Morgenthaler begge to er totalt fucked.

 

 

 

 

 

 
Sendetider

Dolph vender tilbage på DR2 til efteråret.
 
Du er her: dr.dk / DR2 / Wulffmorgenthaler / Om personerne
Til toppen
   
© DR 2005. Tekst, billeder, video, lyd og grafik på denne side tilhører DR. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.