dr.dk / DR2 / Wulffmorgenthaler / Se programmerne
Du kan se alle de sendte afsnit af Wulffmorgenthaler. Vælg en udsendelse i listen.

Når du har valgt en udsendelse, kommer du til en side hvor du kan se udvalgte highlights. Du kan selvfølgelig også bare se hele udsendelsen.
Klik for at se mere WulffMorgenthaler 1:8
Wulff og Morgenthaler sidder ude i naturen og slapper af. De viser nogle sjove film, der tegnes og vi møder Dolph, en fascistisk flodhest, og Margit, et irriterende egern. Tilsidst tilintetgør Dolph og hans baseballkølle et kollektiv, hvor Poul Krebs bor - og vi møder også skolefotografen Bent og hans assistent, Bubber.
Klik for at se mere
Klik for at se mere WulffMorgenthaler 2:8
Et sjovt program, hvor Wulff og Morgenthaler vrøvler, tegner og viser film om Tukan-drengen og to vagina-diskuterende arkæologer. Der er også Vupti, en forrygende quiz og et blodig afsnit af Skole- fotografen.
Klik for at se mere
Klik for at se mere WulffMorgenthaler 3:8
Wulff mener, at Morgenthaler bør tage en orddiktat, så det bevises at han ikke er analfabet. Imens laver flodhesten Dolph sin daglige ninjatrænning - og kommer til at spise nogle pølser. Det kan hans sarte mave ikke tåle. Desuden flygter arkæologen Loke fra et brunstigt fruentimmer og kolefotografen Bent bliver sur.
Klik for at se mere
Klik for at se mere WulffMorgenthaler 4:8
Wulff arrangerer et rollespil, der blotlægger den politiske verden fuldstændigt. Flodhesten Dolph bliver rasende og voldelig over noget med en negerhøvding. Vi møder Tukan-drengens mor og i quizzen Vupti sker noget katastrofalt.
Klik for at se mere
Klik for at se mere WulffMorgenthaler 5:8
Morgenthaler er blevet fransk portrætmaler, og skal forevige Wulff, Dolph og Margit. I Vupti ses hvordan det gode humør overlever alt, og i Skolefotografen stifter Bubber bekendtskab med en mere betændt del af fotomiljøet.
Klik for at se mere
Klik for at se mere WulffMorgenthaler 6:8
Wulffs underliv mishandles af flodhesten Dolph. I Krejme Teaterforening ser vi Konrad Lefevre opføre drama og drikke fløde. Tilsidst skal vi med Bent & Bubber op på et fint forlag, hvor Bent skal sælge sin bog om foto-fifs.
Klik for at se mere
Klik for at se mere WulffMorgenthaler 7:8
Stemningen er rigtigt dårlig på den lille bakke i det grønne. Wulff er sur og Morgenthaler gider ikke tegne længere. Vi stifter bekendtskab med et menneske ved navn Asger Lesniak, og i Skolefotografen bliver Bent nødt til at sætte Bubber moralsk på plads. Klik for at se mere
Klik for at se mere WulffMorgenthaler 8:8

I dag er idrætsdag og Wulff og Morgenthaler er begge iklædt særdeles sporty outfits og viser hvor godt de spiller stangtennis. Vi er på besøg i Konrad og Ulrik Lefevres tæppehandel, og Bent og Bubber er til poolparty hos en kimono-klædt libertiner ved navn Bimmer. Klik for at se mere

Klik for at se mere Dolph & Wulff på afveje (9)

Flodhesten Dolph skal vise Wulff, hvordan man overlever i Kosovos rå og hensynsløse natur. Undervejs viser Dolph trick, som kun jægersoldater kender til. Wulff bliver derefter bortført af nogle kriminelle typer - bl.a. Anders Frandsens bror.
Klik for at se mere

Klik for at se mere Dolph & Wulff på afveje (10)

Morgenthaler er med i Krejme Lokal-TVs ret low-budget udgave af "Sporløs". Han efterlyser Wulff og flodhesten Dolph, som er forsvundet på en overlevelsestur i Kosovo. Samtidig er der også Tropical Make-Over Show ved Bimmer.
Klik for at se mere

 
Sendetider

Dolph vender tilbage på DR2 til efteråret.
 Bag om Wulffmorgenthaler
Specialprogram med optagelser bag kulisserne og interviews med de medvirkende.
Klik for at se mere
Du er her: dr.dk / DR2 / Wulffmorgenthaler / Se programmerne
Til toppen
   
© DR 2005. Tekst, billeder, video, lyd og grafik på denne side tilhører DR. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.